• Experience the World

  Your adventure with IPSC Rifle

  Slide to the right for more ...
  Scroll down to read more ...
 • IPSC pistol

  IPSC pistol

  Challeng Your accuracy, power, and speed

 • Kombipistol Tjenestepistol

  Kombipistol Tjenestepistol

  Standard Shooting as a Dynamic conceptShooting Disciplines

You can share ours amazing shootings experiences and our comunity.

 • Oplev IPSC

  Oplev IPSC

  I DSF skydes IPSC fortrinsvis med pistol og kaliber som er mindst 9 mm. For at komme til og udøve denne sport, skal man igennem et sikkerhedskursus, som varer to dage. Inden kurset har man lavet en skriftlig prøve hjemme, som omhandler sikkerhedsregler og IPSC-reglerne. Hurtighed og præcision er to vigtige faktorer, da det gælder om at træffe godt hurtigst muligt, idet resultatet beregnes ved, at man tager pointene og dividerer med tiden.

  Read more

 • Steel Challenge

  Steel Challenge

  I Steel Challenge skal skytten teste sine evner til at skyde præcist og hurtigt. Den skytte, der rammer alle mål på samtlige stationer på den korteste tid vinder. Steel Challenge er en skydning hvor man i fri udgangsstilling skyder 7 forskellige stationer med opstilling af stålmål fra 6 m og op til 32 m.

  Read more

 • TjenestePistol

  TjenestePistol

  Skytten skal i Tjenestepistol skyde præcisionsskydning samt genlade sit våben, - begge dele indenfor begrænset tid. Skytten med de fleste points vinder. Skydestillingen er fritstående, en- eller tohåndsfatning efter ønske. Udgangsstilling indtil skiverne vender frem min. 45 grader fra vandret. Dette gælder før hhv. Duelserierne og Temposerierne samt under Duelserien.

  Read more

 • Kombipistol

  Kombipistol

  Skytten skal i Kombipistol skyde præcisionsskydning samt genlade sit våben, - begge dele indenfor begrænset tid. Skytten med de fleste points vinder. Skydestillingen er fritstående, en- eller tohåndsfatning efter ønske. Udgangsstilling 45 grader og der skydes på 25m afstand.

  Read more

 • Bowling Pin

  Bowling Pin

  Skytten skal i Bowling-Pin teste sine evner til at skyde præcist og hurtigt med den fornødne anslagsenergi. Den skytte der rammer alle faldmål i hver omgang på kortest tid, skal vinde konkurrencen. I Bowling-Pin vil alle mål vil være almindelige bowlingkegler, fremstillet af træ og plastic. Alle mål er faldmål. Alle målopstillinger vil være bordopstillinger med faldmålene opstillet i symmetriske rækker. Afstanden fra skydelinien til målopstillingen er 25 fod (7,60 meter).

  Read more

Venice Theme

A versatile widescreen theme, built on the latest web technologies.

Warp7

Discover the fast and flexible
Warp framework and start developing
your own cross-platform themes.

Pagekit

A new and intuitive CMS that
gives you effective tools to manage
what matters most: your content.

UIkit

A lightweight and modular
front-end framework for developing
fast and powerful web interfaces.

Get In Touch

Subscribe to our newsletter for regular updates or contact us.